Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişen kurbağa görmek

Rüyada şişen kurbağa görmek

Rüyada şişen kurbağa görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yeni ev eşyaları alınacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada şişen kurbağa gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada şişen kurbağa görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa sesi duymak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kurbağa görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada yavru kurbağa görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çekirge ve kurbağa görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağaya basmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kurbağa görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sevdiklerini de koruyacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments