Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa ezmek

Rüyada kurbağa ezmek

Rüyada kurbağa ezmek ferah bir eve geçileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Rüyada kurbağa ezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada kurbağa ezmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kurbağa görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek herkesten ileriye gideceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada uçan kurbağa görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla kurbağa görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments