Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kurbağa görmek

Rüyada denizde kurbağa görmek

Rüyada denizde kurbağa görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, zorlukların son bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, büyük başarı kazanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada denizde kurbağa gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada denizde kurbağa görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek elin bollaşacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalettir.

Rüyada kolunda kurbağa görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada evinde kurbağa görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurbağa görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine inanılır.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret eder.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, saygı göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments