Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ve vurulmak

Rüyada asker olmak ve vurulmak

Rüyada asker olmak ve vurulmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Rüyada asker olmak ve vurulmak gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada asker vurulduğunu görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada asker olarak vurulmak yeni bir makama sahip olunacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet etmektedir.

Rüyada asker vurulmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada asker olmak ve vurulmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, maddi imkânlarının artacağına işarettir.

Rüyada asker olup vurulmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerde vurulduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada askerde vurulmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments