Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup vurulmak

Rüyada asker olup vurulmak

Rüyada asker olup vurulmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olup vurulmak gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada asker olup vurulmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ve vurulmak ticaretin önünün açılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Rüyada askerde vurulduğunu görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada askerde vurulmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerler tarafından vurulmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bilgilerle donanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker vurulmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments