Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana el basmak

Rüyada kurana el basmak

Rüyada kurana el basmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kafasının boşalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada kurana el basmak gördüyseniz:

  • Pişmanlığın hiçbir faydası yok, önünüze bakmalısınız.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime el basmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada kurana el basmak bolluğa kavuşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada kurana ayak basmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak tartışma yaşayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerime basmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kurana basmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments