Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana el basmak yemin etmek

Rüyada kurana el basmak yemin etmek

Rüyada kurana el basmak yemin etmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, büyük başarılar elde edeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurana el basarak yemin etmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurana el basıp yemin etmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada kuran üstüne yemin etmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kurana yemin ettirmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne yemin etmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments