Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla kurana basmak

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıklarının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek keyiflerinin yerinde olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok zor günler yaşayacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments