Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurana ayak basmak

Rüyada kurana ayak basmak

Rüyada kurana ayak basmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kurana ayak basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak saygınlığa, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada kurana ayak basmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına delalettir.

Rüyada kurana basmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek rızkının ve kazancının bol olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kazancın her daim artacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime basmak daha fazla gelir elde edeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Rüyada kurana el basmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerime el basmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments