Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerimin üstüne oturmak birçok ortaklık kurulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada balığın üstüne basmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada civcivin üstüne basmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, tecrübe sahibi olacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üstüne basmak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamurun üstüne basmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne basmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çirkin amellere yorulmaktadır.

Rüyada akrebin üstüne basmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments