Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerime ayak basmak

Rüyada kuranı kerime ayak basmak

Rüyada kuranı kerime ayak basmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, durgun giden işlerin açılacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, gelir kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla uğraşmanız gerekse de, heyecandan kaçmayacaksınız.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak çok başarılı olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerime basmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerime el basmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerime bakmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerime sarılmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerime dokunmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerime yemin etmek sevinç dolu haberler alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala tabir olunur.

Rüyada ayeti kerime okumak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments