Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek ellemek

Rüyada böcek ellemek

Rüyada böcek ellemek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sağlık ve hayır getireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcek ellemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Rüyada böcek ellemek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada göbek ellemek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada kadının memesini ellemek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pamuk ellemek mal mülk kazanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü ellemek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ellemek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada çiş ellemek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızın memesini ellemek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments