Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurak tarla görmek

Rüyada kurak tarla görmek

Rüyada kurak tarla görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurak tarla gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada kurak tarla görmek kazancı arttıracağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurak toprak görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuraklık görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kurak arazi görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, muradınıza ereceğinize, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarla dikmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada muz görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada buğday tarlasında olmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments