Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuraklık görmek

Rüyada kuraklık görmek

Rüyada kuraklık görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hem işinde başarılı olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuraklık gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada kuraklık görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kurak toprak görmek sağlığının kötüye gideceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurak tarla görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurak arazi görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments