Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada muz görmek

Rüyada tarlada muz görmek

Rüyada tarlada muz görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada muz gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada muz tarlası görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Rüyada tarlada muz görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Rüyada muz topladığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine inanılır.

Rüyada çok fazla muz görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı muz yemek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalettir.

Rüyada muz ve muz ağacı görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada muz yediğini görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal elma muz görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments