Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla dikmek

Rüyada tarla dikmek

Rüyada tarla dikmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret eder.

Rüyada tarla dikmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada tarlaya marul dikmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya soğan dikmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada tarlaya mısır dikmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada tarla dikmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada tarlada tütün dikmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, iş hayatında saygı göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlaya fidan dikmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada hurma fidanı dikmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak dikmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments