Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday tarlasında olmak

Rüyada buğday tarlasında olmak

Rüyada buğday tarlasında olmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında olmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Rüyada sarı buğday tarlası görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine tabir olunur.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarla görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında yürümek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, saygınlık kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada buğday tarla görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya buğday koymak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada buğday tarlasının yandığını görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments