Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurak toprak görmek

Rüyada kurak toprak görmek

Rüyada kurak toprak görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kurak toprak gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada kurak toprak görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurak arazi görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuraklık görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kurak tarla görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada topraktan para toplamak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda toprak görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada toprakta yüzmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa soğan gömmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments