Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürülmüş tarlada yürümek

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, talihinizin artacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, afiyete ereceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek gördüyseniz:

  • Duygularınızı suistimal eden veya sizi duygusal anlamda yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sürülmüş tarlada yürümek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sürülü tarla görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni sürülmüş tarla görmek prestij kazanılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başak tarlasında yürümek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada mayın tarlasında yürümek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Rüyada tarlada yürüdüğünü görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments