Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nadas yapmak

Rüyada nadas yapmak

Rüyada nadas yapmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, edilen duaların tutacağına, diplomalarının artacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nadas yapmak gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Rüyada nadas yapmak kazanç kapılarının kapanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet eder.

Rüyada nadas tarla görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nadas etmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zor durumda bırakacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nadas görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kabede imamlık yapmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalet eder.

Rüyada kızına nişan yapmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe kur yapmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments