Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere kaka yapmak

Rüyada yere kaka yapmak

Rüyada yere kaka yapmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yere kaka yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Rüyada her yere kaka yapmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere kaka yapmak maddi olanakların artacağına, umduğunu bulamayacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada orta yere kaka yapmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir yere kaka yapmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerlere kaka yapmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyoda kaka yapmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, işlerdeki verimin artacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada kaka çiş yapmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada eline kaka yapmak kurtuluşa kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments