Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek geride bırakacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kişinin rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments