Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek borcunu ödeyeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek çalışkan bir kişi olunacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek daha zengin hale geleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, gözyaşının kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments