Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada asker kıyafeti giymek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kıyafet giymek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya tabir olunur.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kötü durumlara düşeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yanlış anlaşılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments