Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, zenginliğinin artacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, kendisi paralayacağına, kısmetlerinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hem de para kaybettireceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek fesada bulaşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments