Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek başarılı olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada asker kıyafeti almak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments