Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, başarılı olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işaret eder.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments