Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kıyafeti giymek

Rüyada asker kıyafeti giymek

Rüyada asker kıyafeti giymek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada asker kıyafeti giymek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, şen kahkahalar atacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, eve kapanacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments