Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada asker kıyafeti almak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada asker kıyafeti giymek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kızgınlıkların geçeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek zorlukları teker teker aşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments