Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpenin düştüğünü görmek

Rüyada küpenin düştüğünü görmek

Rüyada küpenin düştüğünü görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmanıza faydası olabilecek yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek hem amaçlarına nail olamayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada küpesini düşürmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada altın küpe düşürmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada küpe düşürmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada küpelerini düşürmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpenin düştüğünü görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek istemediği halde borçlanacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments