Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zararların günden güne artacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kazancının günden güne düşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, araba alınacağına delalet eder.

Rüyada pembe taşlı küpe görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada altın taşlı küpe görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak musibetlerle karşılaşmayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalet eder.

Rüyada gümüş taşlı küpe görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı küpe görmek yağmur yağmamasına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments