Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpelerini düşürmek

Rüyada küpelerini düşürmek

Rüyada küpelerini düşürmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kendisini geliştireceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada küpelerini düşürmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek iyilik bulacağına, başarılı bir kişi olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, derde ve kedere düşeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada küpe düşürmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına tabir olunur.

Rüyada altın küpe düşürmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.

Rüyada küpenin tekini düşürmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küpelerini düşürmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada küpenin düştüğünü görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments