Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpesinin düştüğünü görmek

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek sevgi dolu haberler alınacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada küpesinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada küpenin düştüğünü görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada küpe düşürmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada altın küpe düşürmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpelerini düşürmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpenin tekini düşürmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpesini düşürmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek belki ölümler görüleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments