Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın küpe düşürmek

Rüyada altın küpe düşürmek

Rüyada altın küpe düşürmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe düşürmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada altın küpe düşürmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada küpelerini düşürmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpe düşürmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpenin tekini düşürmek rızkının eksileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine tabir olunur.

Rüyada küpesini düşürmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpenin düştüğünü görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments