Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe düşürmek

Rüyada küpe düşürmek

Rüyada küpe düşürmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, borç ödemeye, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine tabir olunur.

Rüyada küpe düşürmek gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpenin düştüğünü görmek mutlulukların yarım kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada küpenin tekini düşürmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına rivayet eder.

Rüyada küpesini düşürmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe düşürmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpe düşürmek yollarının açılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments