Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan küpe düşürmek

Rüyada kulaktan küpe düşürmek

Rüyada kulaktan küpe düşürmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kurtuluşu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan yaralanmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek akıl vereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak akıllı adımlar atacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan vurulmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kulaktan ısırılmak işlerin ve düzenin bozulacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments