Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpesini düşürmek

Rüyada küpesini düşürmek

Rüyada küpesini düşürmek devlete hizmet etmeye, rahatının ve sağlığının bozulacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, içinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpesini düşürmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küpenin taşının düştüğünü görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpesinin düştüğünü görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada küpe düşürmek sermayesini riske etmeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada küpenin düştüğünü görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe düşürmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada küpenin tekini düşürmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küpelerini düşürmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments