Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kıyafetiyle görmek

Rüyada asker kıyafetiyle görmek

Rüyada asker kıyafetiyle görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, rahat yüzü göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek sorunların hallolacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments