Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, evindeki huzurun bozulacağına, rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafeti almak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada asker kıyafeti giymek işsizlerin iş sahibi olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments