Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bereketli günler geçirileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yenisinin başlayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments