Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kupa kazanmak

Rüyada kupa kazanmak

Rüyada kupa kazanmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kupa kazanmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada kupa kazanmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada kupa bardak almak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cam kupa bardak görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak kupa görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, nasibin bollaşacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kupa çekmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kupa bardak görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kupa görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada porselen kupa görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments