Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kupa görmek

Rüyada altın kupa görmek

Rüyada altın kupa görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayırlı bir evlat olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kazancında bereketin artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kupa gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Rüyada altın kupa görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz kupa bardak görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kupa kazanmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kupa görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada kupa ası görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işarettir.

Rüyada kupa kaldırmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kupa kızı görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine tabir olunur.

Rüyada kupa almak sağlıkla ilgili gelişmelere, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments