Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen kupa görmek

Rüyada porselen kupa görmek

Rüyada porselen kupa görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen kupa gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada porselen kupa görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, büyük üzüntüler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kupa görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine inanılır.

Rüyada kupa fincan görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kupa bardak almak evinin geçiminin zorlaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, gelirinin azalacağına tabir olunur.

Rüyada kupa kızı görmek bir koyduğu işten üç alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada kupa bardak görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada kupa kazanmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kupa görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments