Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun üstüne düşmek

Rüyada kumun üstüne düşmek

Rüyada kumun üstüne düşmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kumun üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada kumun üstüne düşmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kötü sözler duyulacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine işarettir.

Rüyada kum içine düşmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başının üstüne düşmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada yılanın üstüne düşmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek işlerin ters gideceğine, kendi işine sahip olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağacın üstüne düşmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments