Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört ayak üstüne düşmek

Rüyada dört ayak üstüne düşmek

Rüyada dört ayak üstüne düşmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, derdin sona ereceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalettir.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek daha iyi bir eve çıkılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları üstüne düşmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek zor bir döneme gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayak üstüne düşmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments