Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstüne düşmek

Rüyada yılanın üstüne düşmek

Rüyada yılanın üstüne düşmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada yılanın üstüne düşmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada kar üstüne düşmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne düşmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada başının üstüne düşmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına inanılır.

Rüyada ayak üstüne düşmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalettir.

Rüyada ağacın üstüne düşmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, ağır günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sobanın üstüne düşmek zor ve kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağın üstüne düşmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments