Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başının üstüne düşmek

Rüyada başının üstüne düşmek

Rüyada başının üstüne düşmek iyi haberler alınacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada başının üstüne düşmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulur.

Rüyada kar üstüne düşmek bahtının da çok parlak olacağına, mutluluktan havalara uçacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Rüyada ayak üstüne düşmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada üstüne ateş düşmek resmi bir göreve getirileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstüne düşmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada yılanın üstüne düşmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments