Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum içine düşmek

Rüyada kum içine düşmek

Rüyada kum içine düşmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ekmeğin kesileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük bir işe kavuşacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum içine düşmek gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelecek.

Rüyada kum içine düşmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına yorulur.

Rüyada kumun üstüne düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumun içinde olmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Rüyada çuvalda kum görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Rüyada kumda akrep görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hainlik yapacağına alamet eder.

Rüyada kum sahil görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oda içinde kum görmek atılıma geçeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumlu havuz görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments