Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın üstüne düşmek

Rüyada ağacın üstüne düşmek

Rüyada ağacın üstüne düşmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağacın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Rüyada ağacın üstüne düşmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne düşmek başka kimselere de yardım edeceğine, dünya malı elde edeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kar üstüne düşmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne düşmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada ayakların üstüne düşmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstüne düşmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işarettir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments