Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının üstüne düşmek

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek küs kimselerin barışacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ayak üstüne düşmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayakların üstüne düşmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek onlara sanat öğreteceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dört ayak üstüne düşmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada ayakları üstüne düşmek içine fesat düşeceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments